Fursecuri cu stafide

de Rocsi in Prajituri, 17 Feb 2010 | 5357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 pahare ulei
  • 3 pahara zahar pudra
  • 4 pahare faina
  • 1 praf copt
  • esenta vanilie
  • 1 esenta rom
  • coaja lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu stafide:

Stafidele se pun la inmuiat in apa fierbinte ,esenta de rom si putin zahar.

Galbenusurile se bat cu zaharul .se pune uleiul trepatat ,apoi faina si praful de copt.

Albusurile se bat spuma si se adauga peste compozitia.

Se amesteca bine toate se adauga vanilia si coaja de lamaie si stafidele inmuiate.

se tapeteaza o tava cu fartie si se pun cu lingura in tava mai  mici sau mai mari cum doriti.

se dau la cuptorul incins.dupa ce le faceti pe toate le puneti intr-un bol si se acopera cu o folie..

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

ionix 1

17.02.2010, 20:50

bune.. asa le fac si eu

Rocsi 1

17.02.2010, 21:34

ma bucur k iti plac...sunt super...lea-m facut pentru prima data si mi-au placut mult...

Teo 1

18.02.2010, 12:10

tare frumusele si gustoase sunt!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu ciocolata, miez de nuca, cocos si stafide